Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Производител: Cisco
Модел: SPA122


Описание:

Cisco SPA122 включва два стандартни порта за телефон, за да свържете съществуващите аналогови телефони или факс машини към доставчик на VoIP услуги. Също така включва два 100BASE-T RJ-45 Ethernet порта за WAN и LAN свързаност. Всяка телефонна линия може да се конфигурира самостоятелно. Със Cisco SPA122, потребителите могат да защитават и да разширят инвестициите си в съществуващите аналогови телефони, конферентни станции и факс апарати, както и контрол на тяхната миграция към IP глас с изключително достъпно, надеждно решение.

Характеристики:

Позволява висококачествени VoIP услуги с цялостен набор от функции, чрез широколентова интернет връзка
Осигурява високо качество, ясно звучащ глас, като се използват качеството на услугата (QoS) възможности и Session Initiation Protocol (SIP)
Включва два стандартни телефонни порта, всеки със самостоятелен телефонен номер, за използване с факс машини или аналогови телефони, както и един бърз Ethernet WAN порт и Fast Ethernet LAN порт за връзка на домашната мрежа или бизнес мрежата
Съвместим е с всички индустриални стандарти за пренос на глас и данни и телефонни характеристики като идентифициране на обаждащия, изчакване на повикването, както и гласова поща
Включва проста за използване уеб-базирана конфигурация за лесно внедряване
Възможно ст за клониране на MAC адреси
1 година гаранция

Интерфейси:

1 х WAN 100BASE-T RJ-45 Ethernet Port (IEEE 802.3)
1 х LAN 100BASE-T RJ-45 Ethernet Port (IEEE 802.3)
2 х RJ-11 FXS телефони порта за аналогови устройства
Reset бутон

Продукт известен още и като SPA 122
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^